Duktig och inte elak

Jag vill verkligen inte vara upp den här tiden på dygnet, speciellt på min lediga dag. Men jag är väl duktig som faktiskt har plockat undan all tvätt på klädsträcket och laddat en ny maskin, mormor blir nog inte så glad om jag slår igång den redan nu ;) hehe. Så jag räknas som snäll nu :D Men en dusch och sen kanske lite frukost innan jag beger mig en snabbis till kommunhuset för att få några papper fixade. Idag beger jag mig ut på sjön med morbror och Knutte, Ida och Dessie :) Ska packa ner badkläderna och sen kanske lite annat smått och gott som man kan behöva. Nej, nu är det väl dags att duscha så man inte luktar pizza hela dagen ;)


Redogörelse ;)

En liten redogörelse över helgens händelser. Fredag: Jobbade mellan 15-21, kastade mig iväg till affären och sen hem till duschen och sen tillbaka till jobbet men denna gång för att festa med Maggan och hennes väninnor :) Gick ganska tidigt hem, runt halv 1 och att krypa i säng på en gång då jag planerade att kliva upp tidigt och hänga med Big Boys direkt till ön där deras Beach party skulle äga rum. Lördag: Så var inte mitt huvud riktigt sig själv och jag var så extremt seg att jag hade stora problem att kliva ur sängen för att kissa. Men jag lyckades bege mig ut på 2 promenader till "centrum" för att först införskaffa tält och sen att handla alkohol. Båda gångerna så höll jag på att spy på vägen hem, inte min dag. Men väl vid halv 6, så kom Micke och hämtade mig för han var min chaufför för tillfället :) Det gick ganska så fint att hitta till mötesplatsen och sen så kom Bosse(presidenten i Big Boys) och hämtade oss med båten. Jag blev lite blöt på vägen dit och sen även när vi skulle kliva i land :) haha. Mitt första uppdrag, självförvållat, var att resa 4-manna tältet, jag behövde bara en öl och ett ganska så logiskt sinne :) haha. Kvällen bestod av dricka, skön musik och en härlig brasa mitt på stranden :) sen så lite annorlunda folk ;) Klockan var nästan 1 på natten då Carro och David lyckades komma dit, jag gav upp runt 2 snåret. Natten var visst ganska händelselös :) Söndag: Så begav vi oss hem igen, jag vill tillbaka till min säng och David skulle jobba igen. Men Carro och jag bestämde oss för att käka lunch ihop. Sen så var inte min söndag så händelserik, jag mest slöade och läste ut en massa böcker :) Måndag/idag: Så har jag jobbar sen imorse, efter jobbet så blev det en lite glas på Bennys och nu planerar jag på att sova så jag orkar med morgondagen. Imorgon så beger jag mig ut på vattnet med ett gäng tjejer och lilla morbror :) Natti Natti :) Ursäkta stavfel eller grammatik fel ;)


Ett litet brev

Ett litet brev från tokstollarna på jobbet ;)


Alternativ

Men goddag världen. Mitt huvud är inte riktigt med idag, blev lite mycket dricka på kort tid igår kväll :) Men jag har ändå varit duktig och införskaffat tält, liggunderlag, sovsäck och alkohol för beachparty ikväll. Jag hade liksom 3 alternativ att välja på idag/ikväll, beachparty, balkonghäng eller konsert i Furuvik. Det slutade med beachparty iaf :) Jag funderar om jag ska röra mig mot jobbet och käka lite grann innan jag måste byta om inför kvällen :) Men jag skulle vilja önska mig en tidig julklapp av någon... ;) Fortsättningen på min nya favoritbok serie, Night Huntress av Jeaniene Frost. Nej, jag ska nog resa mig ur sängen nu...


Östa Camping

Ja, vad ska man berätta om campingturen? Vi kom iväg från Tierp i omgångar, Knutte försov sig riktigt rejält :) väckte henne då jag ringde vid kvart i 11, vi skulle ses vid Hemköp halv 11 :D haha. Knutte lyckades packa, duscha och klä på sig och kasta sig iväg på mindre än 25 minuter. Det är fan starkt :) Det blev en vända på systemet och affären en sista gång innan vi begav oss. Hade då införskaffat tequila, citroner och shotsglas hemifrån mig :) haha Sen så var vi väl framme vid Östa ungefär en timme efter och vi är duktiga och packar in allt i stugan och sen beger vi oss iväg på jakt efter lunch. Lunchen blev väldigt provisorisk då deras utbud inte var så stort på en sån där lite camping. Knutte och jag käkade korv doppade i pepparsås och chilibearnaise :) hehe. Sen så fortsatte vi med alkoholen och Knutte och lilla Carro tog sig ett dopp som finns förevigat på film ;) Själv så badade jag lite senare, innan dess så trampade vi trampbåt och blev blöta som fan om fötterna och största delen av kroppen. Riktigt "trevligt" ;) Sen så har vi även grillat, druckit en hel del, men inte farligt mycket. Försökte spela fotboll en sväng men det är svårt då ALLA har extremt dålig kondition :) Men massa dricka och lite cigaretter gör att man klara allt annat riktigt fint ;) Nu dagen efter(onsdag) så var vi vid Ingbo källa och drack klart och fräscht källvatten och tittat lite på omgivningarna. Sen doppade sig Knutte vid Månkarbo innan vi drog vidare hem. Jag och Knutte kastade in grejorna och sen slappade vi en sväng hemma hos henne och tittade på lite serier. Sen gick vi och mumsade på hallonpaj med mjukglass på Royal och Sandra J kom och gjorde oss sällskap en liten sväng. Sen begav vi oss och badade i bergstäkten med Ida :) Sen fick vi visst lite bråttom, bingon började klockan 7 och kvart över 6 så hade vi inte ätit middag och vi skulle ta oss till Strömsberg innan det började så vi hann köpa brickor också :) haha. Men vi lyckades komma i tid, men maten fick vi slänga i oss medan vi spelade :) Knutte är lite klantig och råkade trycka på tuten innan femte draget ens hade gått :S haha :D Sen bara några nummer efter så får hon verkligen tuta för då fick jag plötsligt bingo :) haha. Lite stressade blev hela grejen :) Efter bingon så begav vi oss till mamma och drack öl och vin med henne och Fia. Vi drev med stackars lille bror när han inte ens han var där och kunde försvara sig :) Vi hade kul iaf, men sen orkade jag verkligen inte sitta upp längre :) Så där ja, nu har man uppdaterat er om Östa Camping trippen och dagen efter :)


Tack älskade

Tack min älskade bordellmamma för att du fixade mitt favoritgodis :)


Kliva upp eller inte, det är frågan...

God morgon, men vem fan vill kliva upp ur en varm och skön säng? Inte jag, men jag får allt göra det ändå. Det är camping som gäller idag :) haha. Men först frukost med mormor och sen ska man väl packa ner lite kläder och klä på sig lite grann :) Lyssnar på en väldigt skön låt, Feeling good med Nina Simone :) Helt underbar :) Nej, nu kliver jag nog ur sängen och gör något vettigt...


Äntligen, packning, zombie

Äntligen är jag ledig :) Jag har LÄNGTAT efter den här tiden, började ledigheten med en hamburgare med mormor och tittat på Wallander(slutet), sen så tog jag mig en efterlängtad dusch. Ligger nu och lyssnar på Keith Urban och lite annan country musik :) Imorgon så drar vi iväg och campar :) Halv 11, då är det "samling" vid Hemköp och ska väl införskaffa någon enstaka grej till som vi kanske har glömt :) Jag funderar om jag ska gå in på systemet och köpa en tequila flaska ;) haha. Det har varit en händelserik dag på jobbet, men har fan slitit som ett djur mellan allting och i vissa lägen känt mig som en zombie på sobril... Det gäller nog att kliva upp i tid imorgon så man hinner packa, jag vet inte alls vad man ska plocka med sig. Byxor, tröjor, underkläder, badkläder och kanske ett par skor :) Något mera?! Det är säkert något, men jag fattar nada just nu. MÅSTE sova... God natt!


Först blä och sen en massa förberedelser

Nu var helgen över, det var inte min dag idag. Kände mig inte motiverad till någonting, var iaf trevlig mot gästerna men jag tror stamisarna märkte att något var knas. Men det verkade lugnt ändå. Har legat på sängen och bara slappnat av i så där 1 timme men nu är det dags att verkligen sova. Blir ett arbetspass till sen så ska vi "campa" i Östa, och bli myggbiten?! Det har besprutats där så jag håller tummarna för att det är lugnt på den fronten annars kommer jag se riktigt rolig ut. Jag sväller fan upp av myggen och sen så kliar dem i flera dagar innan det lägger sig. Men det blir en massa dricka, mat och slappa en massa när vi är där, vi alla behöver det nu :) Linda och Carro har i uppdrag att fixa allt inför "campingen", för varken David eller jag har tid imorgon att gå till affären. Jag ska ringa Knutte imorgon och meddela allt som har fixats och allt som vi får fixa själva :) Lite sent påtänkt med den delen men det funkar ändå :) Nu säger jag god natt och jag hoppas ni har haft en skön helg :)


Över och mjölk...

Äntligen är nattpassen över för denna helg, det har varit tungt och jag känner i hela kroppen att jag behöver sova. Ska väl försöka sova ordentligt i veckan och tack och lov så jobbar jag bara små korta turer nästa helg, då jag tog lite extra :) Min plånbok mår bra att jag jobbar extra men det kommer spenderas på tatueringen och nya svarta strumpor till jobbet :) haha. Nu tänker jag var riktigt jäkla tråkig och sova lite grann, ska upp om 7 timmar och jobba igen. Imorgon efter jobbet så måste jag inhandla mjölk(igen), soppåsar och sen var det något mer viktigt men pga sömnbristen så kommer jag inte ihåg det... Men vad gör det?! Inte mycket enligt mig :) Natti Natti gott folk ;)


Taggad, schema och kärlek

Ja, nu ligger man till sängs och ska väl försöka sova så man orkar jobba imorgon :) Känner mig sjukt taggad inför en lång helg på jobbet :) Sen nästa vecka så tänker jag VERKLIGEN försöka ta mig tid att gå på bio och ha lite egen tid någon gång. Har försökt med detta sen i maj, har inte funkat så jätte bra som ni kanske har förstått :) Men idag så har man införskaffat sig ett par nya arbetsbyxor och sen så har vi knåpat ihop ett nytt schema som vi börjar köra med den 10/8 :) Har lite färre timmar per dag men ändå fyller kvoten så jag överlever, så jag är nöjd :) Jag och Peter konstaterade båda två idag att vi har massa kärlek att ge men ingen att ge den till, så vi kommer ge varandra kärlek och så. Mest så vi slipper känna den här tomma känslan att inte ha någon att älska. Kanske dåligt förklarat men vad spelar det gör roll :) Det är tur att man har en sån bra kompis ändå :) Nu ska jag nog sova lite grann :)


Slöhet, bingo, stan och gamla goda tiden

Det blev visst inget inlägg igår, men jag hade det bra. Låg i sängen och tittade på teve, film och emellanåt läste bok. Det var ju fint väder men tyvärr så var vi hundvakt åt en hund som har separationsångest och det brukar resultera i att hon kissa och bajsar på golvet så fort vi lämnar henne. Men vi fick vandra ut på eftermiddagen och storhandlade hem mat så vi klarar helgen och lite till :) Men så fort vi kom ut från Apoteket så öppnade herrn portarna till syndafloden ;) Väl inne på Hemköp så började gudarna bråka och det var riktigt nervöst när det blixtrade till i mormors mobil när vi stod utanför igen :) Vägen hem från affärerna gick fort kan man säga ;) Jag sprang och då menar jag sprang hela vägen hem, mormor körde på högsta på hennes permobil :) haha. Varken hon eller jag ville vara kvar i regnet längre då :) Sen var jag på bilbingo med Linda, Axa och Camilla. Ingen av oss vann men kul hade vi iaf :) Speciellt när Linda blir arg för att utroparen inte ropar upp hennes nummer :) haha. Sen så blev det lite fel när jag skulle förklara vart blå bussen(psykambulansen) åker någonstans ;) Jag skulle säga Ulleråker men tyvärr så blev det Ullared ;) haha. Fan vad vi skrattade, det är svårt att höra siffrorna och kryssa rätt när man skrattar så mycket att man gråter :D Men nu är jag på väg till stan(Valbo) med mormor och mamma, ska införskaffa mig ett par nya arbetsbyxor. Sen blir det väl lite annat smått och gott :) Jag upptäckte igår att det har skiftat så mycket med människor i sommarstugan, känns lite surt. Speciellt när man har haft samma sorts människor där nere i alla år och plötsligt så är knappt hälften kvar... mutter, mutter. Jag älskar sommarstugan och vill gärna träffa gamla kompisar och uppleva allt det där roliga man gjorde som liten igen :) Men man får väl leva lite på minnena när man saknar den gamla goda tiden ;) haha. Kanske kommer ut lite knasiga bilder idag om jag kommer ihåg att plocka upp mobilen :)


Kärleksförklaring, humör och natti

Säger väl god natt nu då. Fick prata med Peter i så 3 minuter innan han säger "vi snackar imorgon, hejdå puss", tror även han sa älskling, men jag blev lite chockade där... Jag fattar allt förutom det där med puss... men samtidigt så är han totalt fläng i huvudet ;) Han kan säga att han älskar mig men inte till sin egen mamma, så han är helt enkelt konstig :) haha Det är tur att man har underbara vänner så man får sådana kärleksförklaringar någon gång ;) Väcker hemtjänsten mig innan jag själv vill vakna imorgon, så blir jag riktigt arg. Det är ju så att hela bilbingon i Strömsberg vet om mitt humör nu ;) haha. Imorgon blir det att "uppdatera" kylen här hemma så man överlever helgen ;) Det ska bli skönt att jobba ihop med Linda igen, hon är nog den enda som förstår och står ut med mina konstiga vanor och idéer ;) haha. Natti Natti gott folk :)


Smärta, shopping och middag

Ajaj... Min rygg värker och jag kommer väl känna en slags smärta i en veckas tid innan jag har läkt tillräckligt för att sova ostört :) Nu ikväll så ligger jag mest i sängen och slöar, längtar tills det är dags att sova ;) Imorgon så blir det en skön dag, hoppas jag iaf. På kvällen blir det bilbingo men innan dess tänker jag spenderar den med att storhandla med mormor så jag slipper springa fram och tillbaka till affären varje morgon ;) Torsdag så har mormor och jag planerat in att shoppa i stan med mamma :) Idag har mormor och jag käkat "fin" middag ;)


Sjuk i huvudet eller vad då?!

Jag måste vara sjuk!! Jag har ätit frukost varje dag i några veckors tid nu, måste vara en riktigt allvarlig sjukdom ;) Snart åker jag, men jag skulle vilja sova i några timmar till, men man kan alltid drömma :)


För tidigt

God morgon. Jag vaknade för tidigt, tror jag... Men istället för att ligga kvar här så kliver jag nog upp och går till affären och handlar frukost :) Om några timmar så tatueras jag eller jag fortsätter på min drake :)


Klart, litet och trakassera

Nu har man jobbat klart för ett litet mini tag :) Kör igång igen på fredag :) Det kommer bli en tuff månad med samtidigt så kommer det vara en fin syn i plånbok ;) Ja, imorgon är det tatuering som gäller :) Ska vara där klockan 11, så jag ska försöka ta en buss som gör att jag är där i tid eller så fjäskar jag för mamma ;) haha. Men nu tänker jag ligga och läsa min bok en liten stund innan jag sover gott :) Jag har ätit lite kvällsfika, glömde bort middagen så jag behövde något litet :) Jag saknar lilla Peter, det var inte så länge sen vi sågs och betedde oss illa mot varandra, men nu måste vi allt göra om det :) Funderar om jag ska åka och trakassera honom någon gång i augusti ;) hehe


Jaha, nu då?

Jaha, då är man på jobbet. Synd att David redan har gjort mitt arbete för nu sitter jag mest rakt upp och ned och väntar på att klockan ska gå. Jag är trött som fan idag, vill tillbaka till sängen och sova några timmar, dagar till... Det första jag ska göra när jag kommer hem ikväll är att kasta arbetskläderna i tvätten fortast möjligt och sen så står en skön och troligen efterlängtad dusch på agendan. Sen sover jag tills jag vaknar, eller åtminstone några timmar mer än idag. Äsch, jag har inget vettigt att skriva så jag sätter en liten punkt här.


Dagen, längtan och lukten

Hur ska jag börja berätta om den här dag? Sov till kvart i ett, käkade frukost, borstade tänderna, sminkade mig, strök arbetsskjortan, klädde på mig, gick till jobbet, jobbade i några timmar, städade en MASSA. Sen så åkte vi till Linda och grattade henne på födelsedagen och åt tårta såklart ;) Sen fixade jag lite mums mat till mormor och sen har jag legat och läst i min bok i så där 45 minuter och nu har jag även borstat tänderna(igen) och nu tänker jag sova :) Rolig dag?! :) Imorgon så jobbar jag hela dagen sen så tar jag lite ledighet, 3 dagar bara för mig själv, nja lite grejor måste göras :) Längtar till tisdagen :) Får se om jag är pigg nog imorgon bitti så kanske ni får ett inlägg. Om jag har något vettigt att skriva om vill säga. Men jag måste göra något åt mitt rum, det luktar fan pizza hela jävla tiden och jag mår smått illa av det :S Natti Natti


Taggade och frukost

God morgon ;) Sovit riktigt konstigt, vaknade först vid 9.30 då hemtjänsten förde ett sådant liv, men lyckades somna om sen så jag är glad. Nu ska man väl upp och käka lite frukost och fixa sig inför jobbet, får se om jag hinner handla lite också. Är riktigt taggade inför tisdags kvällen, vill verkligen testa på kick-boxning, velat gjort det i något år, men har inte lyckats få foten ur arslet förrän nu. Det ska bli en del av planen att våga vara ute igen i mörkret. Försöka få upp självförtroendet en liten bit till också, för det har sjunkit en bit. Men allt kommer bli bra så jag oroar mig inte precis över det :)


Nighty Night :)

Nu säger jag god natt :) Har tagit en efterlängtad dusch och även hunnit käka lite mat :) Annars vaknar jag med en slags kramp i magen imorgon bitti/förmiddag :) Det blev ett riktigt kort pass idag på jobbet 5,5 timme, hoppade in lite tidigare då det blev mycket disk och massa små grejor att göra på en och samma gång :) Men kvällen/natten var lugn och skön, de var väl klantiga bara, spillde en massa dricka på golven här och där. Det är det drygaste att fixa då man får skura 3-5 gånger på samma ställe för att verkligen få bort det. Men imorgon kväll tänker jag ta en riktig ordentlig skurning som gör att det inte finns en enda läskfläck eller så på golvet :) haha Nu tänker jag sova lite grann så jag orkar med morgondagen. Ska få jobba med Angie, det var år och dar sen sist :) Hoppas på mycket att göra så man känner någonting efter den här helgen :) På tisdag så ska jag fortsätta med tatueringen och på kvällen där så ska jag testa på kick-boxning. Det blir en händelserik dag :) Äsch, god natt på er :)


God morgon

God morgon ;) Nu är Tessan vaken igen :D Fan vad skönt det var, lite varmt bara att ligga fullt påklädd under en filt :) Nu tänker jag kika om mormor och lillebror käkade något gott till middag när jag sov eller om jag ska fixa något :) Sen så ska jag iväg och jobba lite grann så jag gör någon nytta ;) haha


God natt

Men hej på er där ute, har faktiskt varit lite duktig idag. Diskat massa disk, sen blev det lunch med Linda på jobbet :) 2 koppar te resulterade i att jag har besökt toaletten flera gånger den senaste timmen. Men det var gott :) Nu ligger jag och myser i sängen och funderar starkt på att sova middag ;) Har börjat läsa om en bok igen, det är väl 6:e gången nu :) hehe. Ikväll/natt så jobbar jag :) en kort liten tur 21-02, sen går man väl hem och gör ingenting... Har liksom inget planerat förrän klockan 15 imorgon då jag jobbar igen :) Känns som jag inte gör något vettigt när jag jobbar så här korta turer :) Äsch, god natt gott folk ;)


Kapitel 3 - Barcelona

Ojdå, jag hade glömt bort att avsluta Barcelona berättelsen :) haha.

 

Onsdagen alltså, sista heldag vi var där. Vi klev upp runt 9-10 och stack iväg till Mount Tibidabo och vi var rätt så jäkla sega och jag tror jag höll på gäspa sönder käkarna några gånger :) haha. David är ju jätte höjd rädd så att vi fick honom med upp på berget är fan "proffsigt" ;) haha

 

Nejdå, väl där uppe så upptäckte vi att karusellerna och det mesta är stängt, säsongen var väl inte riktigt igång eller vad vet jag. Men vi käkade massa mat och drack vatten, försökte återställa obalansen i kroppen :) haha

Det var då David fick den stackars spanska talande kassörska att fatta vad mackelito var :D haha. Men läskelito var visst för svårt ;) haha

 

Sen så begav vi oss mot stranden och började små dricka igen, det vanliga :) haha. Väl på stranden så fick jag bada i Davids tröja för jag höll på bränna sönder axlarna, jag är så där extremt känslig mot solen. Jag smorde in mig hela tiden och var noga med allt hela tiden för att undvika det, men där var jag nära på att likna en kräfta :) haha

 

Sen så lyckas David övertyga en kille bredvid att han var en hallick från Sverige och att jag och Knutte var hans "tjejer" haha.

Han lyckades nästan sälja mig, som vanligt så går jag med på hans upptåg, men bara till en viss gräns :) Den här kille fick något jävla ryck och vill ha en kyss och hans bästa kommentar var "Look at my body, like Tom Cruise" haha :) fan vad vi skrattar åt det än idag :) haha.

Men efter den kommentaren så ville jag därifrån :) David hade fan lyckats sälja mig om jag inte hade stoppat honom :) haha.

Bra vänner man har?! ;)

 

På vägen till en restaurang så möter Barcelonas ärligaste tiggare :) Han ville ha en 1€ till en öl, vi gav honom 2€ om vi fick knäppa kort på honom :) haha.

Sen så käkade vi en massa mat, jag tror fan vi åt för en hel jävla barn familj de dagarna :) haha.

Vi tog in Paella för 2 personer, en pizza, friterade bläckfiskringar, potatisklyftor och jag tror det var något mer :) haha.

Sen så började vi färden tillbaka till hotellet för att "förbereda" inför sista natten :) Vi tog en slags barrunda längs vår egen gata och upptäckte att de var bra mycket billigare där :) men den kvällen så drack jag bara runt 4 tequila innan jag gick över på öl :) haha

Det här var Knuttes kväll, hon var fan fullast av oss alla :) Vi gick till en restaurang som vi var på måndagen och började festa ordentligt där, träffade på ett gäng därinne som vi snackade med en stund. Sen så begav vi oss mot Hard Rock Café, inte så kul som man trodde, så vi tog oss till Shocko och festade loss riktigt ordentligt :) haha.

Efter stängning så begav vi oss till Opium(grann klubben) och kvällen innan så lärde jag känna arrangören, så fick vi gratis inträde :) haha.

Vad som hände där efter är lite suddigt men kul hade vi :) haha. Väl tillbaka vid hotellet så bestämde vi oss för att inte sova innan vi skulle med bussen till flyget, men efter ett tag så somnade vi iaf. Det blev en timmes "vila" innan jag skrek att David och Knutte MÅSTE kliva upp annars åker jag själv hem :) haha.

Knutte var så jäkla full, hon bara gick på och flera gånger på väg till bussen så trodde jag att hon skulle bli överkörd. Tokig som fan är hon :)

På flygplatsen så spydde David ner toaletten så jäkla mycket att jag tycker synd om den personen som var tvungen att städa där :) haha. Resan hem var inte mycket att snacka om, vi däckade alla 3 :) haha

 

Men väl hemma på upptåget så hade vi STORA problem att prata tyst och kom på oss själva att vi är fan i Sverige igen :S Alla fattar ju vad man säger ;) haha Jag såg nog lite ute som en tomat ibland ;) haha

Det hände massa små grejor, men det är lite svårt att komma ihåg vilken dag det hände på ;) Allt bara smälter ihop och det kanske är förståeligt då vi sova lite och festade en hel del :) Men fan vad kul vi hade :)

 

Nästa resa så beger vi oss mot Moskva och det kommer nog bli ännu värre denna gång ;) haha För nu känner vi varandra och vi vet exakt hur kul vi har när vi verkligen släpper loss :D Så i september så krossar vi Moskvas illusioner av svenskarna ;) haha


Konstig och lite av en bitch

Vilket konstigt arbetspass, känns som jag bara vara där på "besök" och sen gick hem. Jag var ju ändå där i 6 timmar men jag jobbar som minst 9 timmar och den dagen tycker jag är kort. Det här var värre :) haha

 

Jag bekämpade inte min rädsla så mycket ikväll, det regnade och jag ville hem till min säng. Jag gör det imorgon natt efter jobbet :) tar en promenad runt i Tierp så jag "tuffar" på mig :)

 

Nu tänker jag faktiskt sova och imorgon bitti tänkte jag vara lite duktig och städa lite grann. Känns som jag städar varje gång jag är lite ledig, har dem som kommer på besök här hemma svårt att plocka undan efter sig?!

 

Skulle vilja äta pizza imorgon men jag mår smått kasst nu så jag håller mig till soppa och vatten...

 

Sen upptäckte jag att man inte ska lita på alla, inte ens de som man har kallat sina närmsta vänner, de har svårt att hålla en öppen dialog och sen tror att jag inte ska komma ihåg allt. Jag har haft dåligt minne, men det är bra jäkla länge sen, så ni vet. Men jag ska starta en dialog med er...

 

Jag är ingen bitch... Eller det är jag och de som känner mig vet exakt hur jag är. Jag är bestämd och jag hatar skitsnack, lögner och folk som tror att de är bättre. Och jag blir lätt arg, men är det något jag gör fel så ber jag definitivt om ursäkt och gottgör den personen. Så jag är inte totalt bitchig bara jävligt bestämd.

 

Så sluta tro att ni kan köra med mig, jag kan ta mycket skit, men bara till en viss gräns. Den gränsen är inte långt bort längre...

 

Saknar Mio och hans tokiga föräldrar ;)


Världen och rädsla

Men hallå världen. Idag så är man riktigt jävla lat. Ska ta en dusch och försöka bättra på mitt humör lite grann. En ny favorit serie, akward på MTV. Men jag kanske för en gång skull skulle se en hel serie... Ska iväg och jobba några timmar och sen tänkte jag ge mig på ett problem som har uppkommit. Alltså bekämpa min rädsla att gå själv i mörkret och INTE få panik om jag möter någon främmande person på gatan. Måste nog upprepa denna grej ofta och regelbundet för att lyckas komma någon vart. Någon som känner för att hjälpa mig bekämpa denna rädsla hör av er.


Connie är bäst!!

Åh, min underbara Connie, jag älskar dig så otroligt mycket. Du är det bästa som har hänt mig och du ställer alltid upp :) Fick några underbara timmar med dig idag och jag hoppas det inte tar så här lång tid som sist innan vi ses igen :) Tack för att du har lyssnat och hjälpt mig lösa lite funderingar som jag har haft. Du är bäst helt enkelt ❤ Ikväll så blir det att jobba på bingon och sen så tänker jag sova :) jag är trött och vill inte vara med längre. Ett dygns vila skulle inte sitta fel just nu :)


Bara bra saker

Alltså what the fuck. David och lilla Linda, ni ska hindra mig från att snacka så där mycket, det är ju pinsamt :) haha Jag tror inte att effekten från all alkohol har lämnat mitt system ännu, för det är bara en begynnande huvudvärk :) haha. Men den kommer väl :) Jag har faktiskt börjat drömma knasiga drömmar igen, denna gång är det inte om katter utan ormar. Och de jäklarna biter mig, usch, jag hatar dessa drömmar. Det är andra gången på ungefär 4 dagar och jag börjar nog bilda mig en verklig rädsla för ormar. Idag ska jag träffa underbara Connie, det var så länge sen vi sågs. Vi ska käka en glass ihop och snacka en massa :) Det behövs för det var riktigt länge sen vi överhuvudtaget pratade. Jag har saknat henne så mycket och My :) Älskar er flickor, vi måste ta en gemensam träff snart :) Jag tror jag ska sova en lite stund till innan jag kliver upp och gör i ordning mig :) Och jag svamlar nog en massa nu...


Puss på er alla där ute

På tåget hem, hemma i Tierp om några minuter. Jag ångrar vissa tilltag men inte alla ;) Mötte en fin kille, men får se om jag minns namnet(ens på mig själv) och "vågar" ge mig till känna imorgon ;) haha. Jag är full, ganska iaf. Sen så bör jag nog sova innan jag mår illa ;) Det här inlägget tar visst "tid"... Är hemma i sängen nu, men allt snurrar och jag "ångrar" alkoholintaget till en viss del. Jag är BÄTTRE!!! Nu tänker jag borsta tänderna och allt däremellan, så vi hörs imorgon när mitt huvud är på bättringsvägen ;) haha.


Full fart?

Oj, så seg jag var idag då. Men har hunnit ätit frukost, hängt en maskin med tvätt och satt igång en till. Nu är det bara jag själv som ska tvättas ;) haha En lång dusch är det bästa som finns, men sen lutar det åt en tupplur i min nybäddade säng :) Har tänkt dammsuga lägenheten också, man kan göra en riktig storstädning(om man orkar) då mormor har stuckit till Valbo med morbror :) Det blir troligen bara en dammsugning och diska undan lite :) Har inte så mycket ork idag. Ikväll så bär det av till stan med 2 tokar :) Lite middag och sen lutar det åt att ön ikväll, men har jag läst rätt? Är det den här Thorsten Flink på ön ikväll? Vet inte riktigt om det är min grej, men det är knappt ön överhuvudtaget :) haha. Skulle vara skönt med en bio efter maten och sen lite sömn :) haha Jag är som jag är :) hehe


Kaffe, sleep over och katter

Drack min första kopp kaffe på 2-3 månader tidigare idag, den var riktigt god :) Nu ligger jag i lille brorsans säng hos mamma, blir ju att sova över här. Speciellt när 2 öl får mig att somna framför teven :) haha Imorgon så blir det troligen stan och samt lite städning på hemma fronten :) Behöver rena arbetskläder inför helgen ju :) Börjar få lite ont i halsen, håller jag på att bli sjuk eller är det något tillfälligt? Nej, nu säger jag god natt på riktigt. Ska bara få mammas katt att sluta riva brorsans rum :) haha


Slut

Hej igen. Har precis kommit hem från jobbet, sitter och tittar på kriminalare. Och äter godis ;) haha Det har varit en skön dag på jobbet, hade Ali till kock idag. Och det gick bra, inga problem där, lite ovanligt bara :) haha Imorgon så kör man ett 12 timmars pass innan man blir lite ledig i 2 dagar, och sen så blir det lite extra jobb i slutet av veckan :) Det var ingen som påminde mig att handla idag, hade en ren jäkla tur som kom ihåg det själv :) För toalettpappret var slut och jag hade inget pålägg som jag klarade ät. Men nu är det påfyllt :)


Moring

God morgon. Mitt knä är lite knasigt idag, får leta upp knäskyddet efter jobbet ikväll. Ska väl kliva ur sängen och käka lite frukost och sen är det väl dags att börja göra ordning sig inför jobbet :) Vad glad jag är för att det regnar nu, vi behöver rensa upp lite, väntar bara nu på åskan. Det skulle vara skönt om det brakade riktigt ordentligt så luften blir lite lättare. Kan någon påminna mig att jag ska handla efter jobbet så får frukost imorgon också :)


It's alive!

It's alive!!! Appen till bloggen alltså :) Fungerade visst redan igår natt men jag tänkte inte ens på att titta då :)

Nu ligger man tills sängs igen, har precis klivit ur duschen, det var väl behövligt efter denna dag i värmeböljan :) Ångrar mitt val av kläder på jobbet en sväng, varför tog jag på mig ett linne under skjortan? ;) haha

Nu om nätterna så kommer jag och Linda få jobba ihop med Ali, får se hur detta går ;)

Det går säkert bra, ikväll/inatt så gick det galant. Var ganska så lugnt men de fanns lite folk ute hos oss ändå :)

Imorgon så kör vi ett kort pass och sen så kan jag gå och lägga mig i tid och var lite mer utvilad inför måndagen :)

Enda negativa eller otursgrej just nu är att mitt vänstra knä börjar kärva sig, det blir så när man kliver över tröskeln till uteserveringen hela tiden. Men det gäller att stretcha och låta det vila så mycket som möjligt på mina lediga dagar :)

Jag längtar till veckan som kommer, ska bli skönt att få jobba lite mera om dagarna :) Nej, nu knoppar jag och hoppas på en härlig morgondag :)

P.s. Ursäkta om inlägget ser lite knasigt ut, inte alla funktioner kanske funkar direkt :) haha


Hi ;)

Ett fem minuters inlägg innan jag ska sova så jag orkar upp imorgon och jobbar igen :)
Imorgon så är det lördag och vad gör ni då? Festar eller är med familjen?!
Själv så njuter jag av en jobbarhelg och massa extra pengar som väntar då man har fått lite extra pass då de andra tar lite semester :)
Könns riktigt skönt i min plånbok iaf ;)
 
Idag har det varit en bra dag även om semestrarna har börjat och folket försvinner från lilla Tierp :)
 
Nej, nu kryper jag i säng :)

Lite kass kanske

Ja, vad ska jag säga, jag är kass på att uppdatera just denna vecka. 
Idag har jag och mormor varit och hälsat på syrran i hennes lägenhet och fikat lite grann :)
Sen så handlade vi lite grann och fixade middagen :)
Kycklinglår, champinjonsås och ris, hade tänkte potatis, men orkade inte vänta ;)
 
Imorgon så är det tandläkaren vid 8 på morgonen :S usch...
Sen så jobbar jag lite grann :)
Nu ligger jag och tittar på en gammal svartvit film på TCM, funderar om jag ska slå av teven och sova istället. 
Troligen så slår jag av ;)

Natti Natti

Ja, nu kryper jag till sängs. 
Har tittat på massa läskiga deckar-serier hela kvällen och detta gör som vanligt att jag blir rädd för allt som låter konstigt när jag rör mig i en mörk lägenhet :S
Jag funderar om jag ska leta upp någon som kan hjälpa mig bli av med mina fobier. 
Skulle vara skönt att slippa vara skraj om nätterna och speciellt då jag jobbar nätter :) haha
 
Jag har inget annat att meddela ikväll, inget som jag kommer nu iaf :)
Så Natti Natti :)

Ja, men...

Men hej, det är ofta jag börjar mina inlägg :)
Det beror nog på att jag inte orkar eller hinner skriva flera gånger om dagen längre, detta beror på att appen fortfarande är nere. 
 
Igår så var man på Gröna Lund med David och Knutte och Davids kompis Kristoffer. 
Vi hade riktigt kul, men min nacke och rygg är lite ömma efter alla karuseller. 
 
Idag så har jag hjälpte syrran plocka ut alla hennes grejor får mammas förråd. Nu är set bara mitt kvar där :)
Sen så har jag och mormor varit och handlat, blev fiskbullar i hummersås och potatis till middag, lyckades smälla i mig 2 portioner :)
 
Nu så ligger jag på sängen och slötittar på teve, Navy CIS är på just nu :)
Senare ikväll så blir det jordgubbar med mjölk :)
En skön ledighet helt enkelt :)

Lite tokig

Morning :)
Det är en skön morgon, speciellt att vakna till solen som tränger sig in genom persiennerna :)
En mindre skön sak är att vakna med kramp i vaden halv 7 på morgonen :S
Men nu är man gladare och diskmaskinen och tvättmaskinen går för fullt :)
 
Idag blir det Gröna Lund :) skönt att det är bra väder så man kan njuta :)
Men nu beger jag mig ut på en promenad så jag kanske får bättre kondis någon gång ;) haha

Bra tid

Men hej igen, nu har man kommit hem från jobbet :)
Det har varit en skön dag, det har rullat på hela kvällen och jag lyckades bli klar med städningen i en bra tid. 
Imorgon så bär det av till Gröna Lund, efter lunchen :)
Det blir med David och en kompis till honom, förhoppningvis så följer Knutte med :)
 Annars får jag dras med killarna själv ;) haha
 
Nu väntar jag på att lilla mormor ska hojta att filmen hennes är slut så jag kan sätta på henne andningsmasken och jag får sova :)
 
Annars får nattpersonalen fixa det, jag är lite småseg idag, men ändå ganska så glad utav mig :)
 
Säger god natt och håller tummarna att mormor hojtar snart :)

On the road

Ja, nu är man på väg då med Freddan och Alex och Mio såklart :)
Jag fick fixa mig på mindre än 3 minuter då jag slöade till för länge :) haha
Men det gick bra, synd att jag inte hann duscha först bara, mitt hår har sett bättre dagar ;) haha
Så det blir att ha det uppsatt hela dagen ;)
 
Imorgon så jobbar man och jag har nu en till person jag ska "testa" på jobbet, förhoppningsvis så kommer det gå bra. 
Det är ju bara en lunch tack och lov, sen får vi se om det blir något som stannar kvar. 
Fixar hon detta så har vi 2 möjliga kandidater. 
 
Men nu ska jag väl vara lite social, vi ska stanna till på någon butik för att köpa en present till Freddans syrra Maria som fyller 25 idag :)
Att jag följer med på en familjesammankomst som inte är min familj gör mig lite förvirrad, men jag känner dem så det är väl lugnt :)
Undrar vad man ska hitta på för skoj till present då :)

Tjoho

Men hejsan igen. 
Har precis lagt mig i sängen, har plockat undan en massa, och sen tvättat bort smink och borstat tänderna :) allt det där vanliga ;)
 
Jag har varit lite små duktig, gjorde ordning en kastrull med köttfärssås som jag bjöd lilla chefen på, Linda skulle smaka men hon var för mätt :)
 
Jag själv har mest legat hemma och tittar på massa konstigt på teven, men jag har även städat och tvättat en massa kläder :)
 
Imorgon så är det planerat att åka med Freddan, Alex och Mio till Gävle trakten och fira Maria(Freddans syrra) som fyller år :)
Men får väl imorgon sen hur det utspelar sig, men NU måste jag sova :)

RSS 2.0